logo

 

 

Interim diensten

belastingboeken Veel ondernemers herkennen het wel: zo’n periode waarin je eigenlijk te druk bent en door de bomen even het bos niet meer ziet. Zo’n periode waarin het werk zich opstapelt en daarom net even te lang blijft liggen, wat weer leidt tot een latere betaling door de klanten.

Ook voor zulke momenten bent U bij L.G. Belastingadviesbureau aan het juiste adres voor een helpende hand.

Met ruim 20 jaar ervaring als allround administrateur, een brede kennis van wet- en regelgeving en ervaring met verschillende boekhoudprogramma’s, is het voor ondernemers eenvoudig om voor korte of langere tijd een zeer ervaren kracht in te huren. Dat kan voor een uur zijn, om te zorgen dat die ene offerte nog op tijd uitgewerkt en verstuurd kan worden. Of om even de bank in te boeken, zodat er weer een up-to-date overzicht is van de openstaande posten. Of als de aangifte omzetbelasting toch echt weg moet of omdat er nodig gefactureerd moet worden.

linda Maar ook als (tijdelijke) vervanging bij bijvoorbeeld vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof van een vaste werknemer roepen ondernemers de hulp in van L.G. Belastingadviesbureau.

Kunt U soms ook wel wat extra hulp gebruiken en wilt U meer informatie, dan kunt U contact opnemen met L.G. Belastingadviesbureau.

 

 

© 2014-2023 LGBelastingadviesbureau site by Gerjanne Hooijer